Opis
Szczegóły
Szkoła Zdrowego Gotowania jest wynikiem moich własnych życiowych doświadczeń i studiów.
Jest sposobem jaki znalazłem na to by dzielić się wiedzą (...). Mi ta wiedza pomogła uratować życie.
Jestem doradcą żywieniowym. Praktykiem kuchni makrobiotycznej, której uczyłem się pod okiem absolwentów Międzynarodowego Instytutu Makrobiotycznego w Kiental w Szwajcarii. Interesuję się Dietetyką Tradycyjnej Medycyny Chińskiej dlatego też pogłębiam wiedzę w jej temacie. W moim horyzoncie zainteresowań jest też sam Tradycyjna Medycyna Chińska. Jednak jestem otwarty na współczesną wiedzę nowoczesnej dietetyki, którą umiejętnie wykorzystuję w codziennym życiu.
Jestem praktykiem. Stosuję to o czym mówię. Mimo żywnościowego wykształcenia podążyłem właściwą drogą dopiero, gdy życie wskazało mi kierunek działań i … moją życiową pasję :). Osobiście musiałem się zmierzyć ze swoimi nawykami, przyzwyczajeniami i moimi definicjami zdrowia – w walce o własne zdrowie i życie. (...)
Jestem mgr inż. po kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Żywności na Wydziale Inżynieryjno-Ekonomicznym Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, obroniłem dyplom na Wydziale Nauk o żywności Uniwersytetu Przyrodniczego, (...), uzyskałem świadectwo ukończenia studiów podyplomowych na Wyższej Szkole Bankowej, które nadały mi kwalifikacje do pracy pedagogicznej, ukończyłem 8 miesięczny kurs Dietetyki według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej (...)
Odważmy się żyć! I pozytywnie zmieniać nasze życie.
Do zobaczenia
mgr inż. Bartłomiej Pawlaczyk
Dodaktowe informacje
Dodaktowe informacje
Waga | Nie |
---|---|
Kraj produkcji |
Recenzje
Napisz własną recenzję
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę się zalogować lub zarejestrować